dilluns, 27 de juliol del 2009

TRIATLÓ DE LA VILA (BARCELONA)

Ahir, al triatló de Barcelona, la Txell va tornar a participar a un triatló ple de perillositat, més de 1600 participants repartits en 5 sortides separades de 10 minuts cada una, tret els senyors de l'èlit que ells si que tenien 20 minuts. Que vull dir amb això, doncs que teoricament, els "bons" ja saben quant han d'entrar a boxes en el sector ciclista, i que tenen més costum de fer-ho, una, dos, tres o quatre voltes, i que els pobres "principiants" o els qui fan un triatló per primera vegada, no estan tan al lloro, i si només deixen 10 minuts entra sortides els novatos, doncs passa que en el sector ciclista quant uns ja porten les dos voltes els altres tot just en porten una, i que uns han d'entrar quant els altres encara els queda una altra volta, total, que es troben dos sortides juntes en el segon sector, i passa el que va passar.
Vaig veure un accident impressionant, va succeir quant un triatleta, per mala indicació de l'organització, es posava en el carril de fer la segona volta de manera molt brusca, i va tancar al triatleta que venia al seu darrere, un triatleta de l'Igualada. El qual es va menjar al que tenia al davant, i el de l'Igualada va volar, de tal manera que amb el cap va trencar un semàfor, a uns 35km/h o més, IMPRESSIONANT. Ja m´han dit que està bé, només té contusions.

Txell:
Natació: l'hi va anar molt bé, va sortir 3ª,uns 10 metres darrera l'Anna Godoy que és la que va guanyar el triatló en categoria femenina.
Transicions molt lentes, el sector ciclista no l'hi va anar tant bé com altres dies. Falta més rodatge.
En tercer sector amb sorra a dins les bambes, va acabar amb els peus embutllofats per el fregament de la sorra.























diumenge, 19 de juliol del 2009

XII TRAVESSA S'EIXUGADOR-AIGUAFREDA

Avui al matí la XII TRAVESSA S'EIXUGADOR-AIGUAFREDA (800m.) record d' inscrits. Han tingut de fer molts de viatges amb les barques per portar més de 200 participants a S'EIXUGADOR, que hem emplenat de vora a vora.
Després de 500 metres de molta mar de fons i mala mar, hem entrat a la cala AIGUAFREDA i amb la mar totalment calmada s'ha pogut nedar com deu mana.
Arribada, entrepà i beguda, entrega de trofeus on la Txell a quedat tercera, i samarreta de record per tothom, tot per 4€, bona organització i l'any vinent a tornar-hi.













dimarts, 14 de juliol del 2009

Swimming Cros Castellfollit de la Roca

Si el dissabte a Banyoles va ser una festa el diumenge a Castellfollit va ser una passada.
Aquest any hi havia més gent que el passat, per tant van fer moltes series i per categories.
Consisteix en 100m. nedant + 600m. correns+ 100m. nedant+ 600m. correns, molt explosiu.
Després per acabar tambe en fan amb relleus (un integrant del equip neda i l'altre correr). Aqui a Castellfollit no hi ha crisi, tenen molts patrocinadors, copes per qüasibé a tothom, i alguns dos, perquè també en donen per la competició per relleus a més una samarreta, esprai per la cadena, galetes de Casellfollit, un buf, pega de contacte, i la Txell com que va guanyar, tot això més una motxilla le coq esportif, una samarreta de tires i una ampolla de cava.
Però el més bo del dia es l'esmorzar-dinar que preparen per després, es impresionant, amb cava incluit.








































































I Triatló popular per relleus de Banyoles

El dissabte festa grossa a Banyoles amb el triatló per relleus popular. Més de 100 equips van participar al triatló que corresponia a: 1000m. natació, 8Km. corrent i 12Km. de btt.
A casa varem participar amb 2 equips, la Meritxell amb els seus companys del GEIEG (HAPPY THREE FRIENDS), i jo amb els companys del club Triatló Girona Costa Brava (XUPITOS TEAM), tot i que hi havien més companys del club repartits amb 3 o 4 equips més.
En el equip de la Txell, ella nedava, en Xiqui corria, i en Miquel feia el btt, que pobre va tenir algun problema amb la cadena i va fer la mitat final del circuit btt a peu.
En el nostre, en Lluis nedava, en Dani corria, i jo feia el sector btt. La 6ª possició del resultat final (4rts de la nostra categoria), ens va deixar molt contents i segurament que l'any vinent farem un podi.
Per acabar la festa un bon berenar-sopar de botifarra a la brasa, amanides i vi










































De tornada cap a casa com ultimament be sent normal amb aquest cotxe, amb grua i taxi.

dilluns, 6 de juliol del 2009

Campionat d´Espanya cadet triatló 2009 O Grove (Pontevedra)

La Txell a portat el nom del club a 1325 km. de Girona a O Grove (Pontevedra).
Aquest any anat més bé que l'any passat, ja que ha quedat 9ª de la general (primera classificada catalana) de un total de 36 triatletes de tot Espanya, 2ª de l'aigua, 10ª amb bici, i 23ª corrent. Tot i que va perdre uns 25 segons a la T1 respecte a la que va sortir junt amb ella de l'aigua.

































Aquest son els únics representants Gironins que es van desplaçar fins a Pontevedra.
Categoria cadet masculí:
Joan Oliveras Font (C.N. Olot) 4t classificat
Genis Grau Plana (U.E. Castellfollit) 18è classificat
Ferran Recober Plana (U.E. Castellfollit) 48è classificat
I en categoria cadet femenina:
Meritxell Figueras Garangou (Triatló Girona Costa Brava) 9ena classificada.