diumenge, 23 d’agost del 2009

3ª CURSA PAS DELS LLADRES














El dissabte cursa btt a Planoles.
Quasi un centenar de bikers van pendre part a 3ª cursa pas dels lladres a Planoles, amb una climatoligia perfecte per la seva pràctica, una ruta molt "jevi metal", el seu perfil ho diu tot, impressionants vistes, impressionants pujades, impressionants baixades, tot passant ben aprop del Puigmal.
Jo ja havia participat a l'edició de l'any anterior i ja sabia el que m'esperava, és de les marxes (cursa) btt més dures que jo he participat, i hem vaig dosificar per poder acabar bé.
El meu temps final va ser de 3h. 40' per fer 45km. a una velocitat mitja de 12'6km/h. entrant a la posició nº 21, dir que el primer clas. va fer un temps de 3h. i que la meitat dels participants no van acabar en el temps previst per la organització i els van retallar el recorregut.
Per 25€ maillot commemoratiu, paravents reflectant de la cursa tramuntana, dos parells de mitjons inverse, tres avituallaments sòlids i líquids, esmorzar molt complert al final de la cursa, xistorra i botifarra de Planoles, ven organitzat i marcat correctament, felicitar a la gent que ho ha fet possible i fins l'any vinent que segur que repetiré.
Felicitats


Les dades de la cursa són aquestes:
Distància: 45,06 kilòmetres
Alçada Mín.: 1.177 metres
Alçada Màx.: 2.540 metres
Desnivell positiu acumulat: 1.932 metres

dilluns, 17 d’agost del 2009

Triatló internacional de Salitja

I el diumenge a la tarda vam participar al triatló de Salitja, aquest any a la tarda, un xic menys de participants que l'any anterior però igual d'atratiu o més, ja que aquest any vam fer més metres nedant.
Tres series de 7 persones, més una de 10 (infantil) en la qual va debutar la Martina Juncà. Primer 10 piscines uns 200m., després 4km de ciclisme, i per acavar quant el cor et va a més de 190 p.p. 2km. corrents per camins de les afores del poble.
La Txell també hi va participar, sortint primera de l'aigua amb uns 10 metres d'avantatge a en Dani i a 20 metres d'en Juan, i a més de 45 de mi, que va aguantar fins gairebé a la meitat del circuit ciclista, allà la van caçà els dos "màquines", pimer en Dani i tot seguit en Juan, i a la tornada jo també hi vaig ser, després en la part de runn, tant jo, com en Daniel, i la Txell vam agafar un trencant que no era i ens varem equivocar, però no passa res, és un triatló de festa i es tracte de participar, donar soport al poble i donar a coneixer aquest fabulós esport.

















































Travessia Sant Feliu de Guixols (1100m.)

Diumenge al matí cap a Sant Feliu de Guixols a la travessia (1100m.), allà haviem quedat uns quants amics, en Dani, en Juan, en Carles, en Daniel etc...
La Txell com que el dissabte havia fet la travessia de Roses va anar més tranquila tot hi que va fer un temps de 14'10, quedant 6ª de la seva categoria, i jo 22'22 aquesta vegada no hi havia perdua era paral.lel per l'espigó de fora el port i 90º direcció la platja allà hi havia un arc d'arribada blanc.









Travessia de Roses (1350m.)

Després de dos caps de setmana de descans sense participar en cap prova de cap tipus, aquest cap de setmana hem tornat amb força.
Dissabte dia 15 al matí com cada any a la travessia de Roses (1350m.), després que l'any passat s'anul.les per la forta tramuntana que feia i les ones que aixecava, aquest any si que hi hem pogut participar.
La Txell després d'un error en l'entrega de premis a quedat tercera de la seva categoria amb un temps de 18'22, i jo 30'50 però que consti que he fet més metres, ja que m'he despistat i no he sapigut posicionar-me be i veure l'espigó d'entrada a la recta final, i quant m'he donat compte, anava direcció a la platja, amb tot he tingut de girar 90º cap a l'esquerre i anar per el lloc correcte, més o menys he fet 150 a 200 m. de més.