dissabte, 16 d’octubre del 2010

Aquatló de Badalona 2010




Avui la Meritxell ha participat a l'aquatló de Badalona el que per causes metereològiques es va suspendre el dimarts dia 12 .
Ha anat molt be ja que ha quedat 5ª de la general femenina d'un total de 30 fem. finalitzades, i 2ª de la seva categoria (junior), per davant d'ella dues triatletes de renom a Catalunya com són Montse Martinez del C N Reus Ploms, Neus Cayla del C N Mataró i Belen Hidalgo, en primera posició i apuntant molt alt, una polivalent junior Anna Flaquer (nadadora, sincronista, aquatleta i de segur que properament triatleta) del  Team Calella Triathlon.
En categoria masculina ha guanat amb autoritat el junior Badaloni Jordi Garcia del CERRR STRANDS TRIATHLON i segon el cadet Genis Grau de C Castellfollit triatló
La temporada per la Txell ja s'ha acabat, ha anat prou bé, mica en mica ha anat evolucionant en els dos sectors que tenia més fluixos, fins que ja fa un mes s'ha vist clarament una millora, ara reposarà dels entrenaments uns 15 dies, i tornaran a començar.







 

dilluns, 11 d’octubre del 2010

ENTRENAMENTS DE AGOST I SETEMBRE

MES DE AGOST I SETEMBRE


TXELL

NATACIÓ--------------76.000m.

CICLISME---------------535Km.

ATLETISME--------------128Km.


JO

NATACIÓ------------------2000m.

BTT-----------------------133Km.

CICLISME----------------162Km.

ATLETISME--------------68Km.


Com es pot veure als mesos d'estiu hem entrenat molt poc.

dimecres, 6 d’octubre del 2010

Triatló de Calafell






El diumenge la Txell va participar en el triatló de Calafell,
Molt ben organitzat i amb molt bona ubicació pels familiars/espectadors.
Es van fer tres sortides separades d'una hora i mitja cadascuna, la Txell va sortir a la segona juntament amb juniors, cadets, veterans, i més de 75 dones, (7-8 de la seva categoria). Va sortir 5ª dona de l'aigua i va fer el  5è parcial en el ciclisme femení i en una carrera a peu que cada dia va millor, va acabar en la 7ª femenina total amb un temps de 1:09'21s, i va guanyar la seva categoria. El Reus es va proclamar campió de Catalunya Junior Femení per equips.
Aquesta temporada ja només l'hi falta l'aquatló de Badalona, i després reposerà 15 dies.