dimarts, 27 de setembre del 2011

KAYAKLÓ LLANÇÀ

Primera participació amb una modalitat que no haviem participat mai i va ser molt atractiu, el Kayakló, que constava de 1500m amb kayak, 12 km amb btt i 2,5km de cursa de muntanya i per parelles en cap moment de la cursa pots deixar el teu acompanyant. La Txell i en Genís formaven una parella i en Llorenç i jo l´altre. Després de 1500 metres de kayak en Llorenç i jo varem arribar primers que la Txell i en Genís, la ventatge ens va durar poc perquè en el començament de btt ja ens varen adelantar i varen anar remuntant fins arribar a box en tercera posició en el tram btt. A l'arribada a meta en Genís i la Txell varen ser segons absoluts i primera parella mixta. En Llorenç i jo varem acabar 12a parella absoluta.
Felicitats a l´organització.




dilluns, 5 de setembre del 2011

Marxa popular de Flaçà

  1. El diumenge la marxa de10km. del nostre poble per camins de forta pujada i baixada. Uns 350 inscrtis entre corredors i marxaires, alguns coneguts
El guanyador  en Genis una màquina

















diumenge, 4 de setembre del 2011

Triatló olímpic de Banyoles 2011

















Ahir dissabte la Txell i jo varem participar al triatló olímpic de Banyoles on hi havien gairebé mil participants. La Txell va debutar amb aquesta distància, i jo la meva tercera participació olimpica.
A la Txell l'hi va anar molt be, molt contenta, molt bones sensacions i diu que repatirà, es nota que ultimament esta entrenan molt be (es com un motor diesel no es cansa mai). Per ser el primer olimpic que fà, 7ª possicio absoluta de 90 femines, i primeres per equips  (Reus Ploms).
La meva participació estava per millorar la ultima del any 2008, pero no va poder ser, vaig fer 8 minuts més,
tot i que en l'aigua hem vaig sentir molt be dintre les meves esperances, en bici no vaig tenir gaire ajuda per part dels participants que anava passant, només per part d'en J. Figueras del club natació Banyoles. A on tenia esperances de fer-ho "be" era en el correr ja que ultimament corria més be i jo esparava impacient poder arribar al tercer sector per poder correr de gust, pero una petita ampolla en el centre de la planta del peu dret degut al pedaleig fort que habia fet en la part de ciclisme hem va fer la gitza desde el primer km.