dilluns, 22 d’octubre del 2012

COPA GIRONINA I MARXA BTT SANT MARTI VELL

 
 
 
El diumenge dia 14 vaig participar al btt de Sant Marti Vell, va anar força be, sensa cap problema destecable, 31,5 km. 2h 17minuts

dimarts, 9 d’octubre del 2012

Duatló de Núria 2012














 





El passat diumenge una expedició d'amics varem participar al duatló de Nuria, on feia molts anys que jo no hi participava, amb molt bones sensacions (24 minuts menys que l'any 2008), i a on en Genís va quedar 4t de la general i 1er de la seva categoria sub-23
 
 

dilluns, 8 d’octubre del 2012

I Cursa la Marrana Vall Ter 2000
























El diumenge passat dia 30 de setembre vaig participar juntament amb en Lluís , Miguel i en Josep a la primera edició de la Cursa  de la Marrana.
Teniem de fer 21km però degut a les pluges de les hores anteriors a la cursa i que allà era en forma de neu i ja que es preveia molt perillós van retellar 5 km. Tot i aquest retall la cursa va ser extrema amb neu a quasi tot el recurregut, amb llocs d'uns 40 cm. de neu verge a les pujades i 20 cm. a les baixades, molt de vent fort i molt fred.
Molt content per el temps que vaig fer tot i que vaig anar a consevar la mecànica no fos cas que ens fèssim mal, ja que era perillosíssim i el diumenge següent estava apuntat al Duatló de Núria i volia anar a tope.