diumenge, 31 de gener del 2010

PROVES DE TECNIFICACIÓ DE LA TXELL A MATARÓ

El dissabte al matí varem anar a les piscines del club natació Mataró per participar en les proves del pla tecnificació i detecció de talens, que organitza la federació catalana de triatló i que serveixen per tenir seguiment i constancia, i contrestar amb les que fan les diferents federacions autonomiques de la esta d'Espanya i així poder accedir a diferents entrenaments, concentrecions i competicions que fan a reu de l'estat.
Varen començar per la natació, 100 lliures, després 1000m lluires els temps no son oficials fins que la federacio ho publiqui. Despres ens dirigiem cap a les pistes d'atletisme de Mataró per fer primer el test de 1000m. i tot seguit 400m., s'ha de dir que els temps estan molt millor que l'any passat i que va fer molts de punts de Junior fem. de 1er. any

2 comentaris:

Ale ha dit...

Hola Merixell he visto tu blog a través de otros y leyéndolo me parece la mar de interesante, pasare a partir de ahora a leerte regularmente, por dicho motivo me he permitido hacerme seguidor de tu blog. Hasta otra ocasión compañero.

Meritxell i Lluis Figueras ha dit...

Hola Alexander, soy Txell.
El creador del blog es mi padre, pero es un blog familiar, por lo tanto salimos los dos y lo que vamos haciendo tanto juntos como por separado. A él le gusta más el duatlón de montaña, a mi me gusta el triatlón o la natación. Estoy estudiando con una beca en un centro de tecnificación de triatlón.
Muchas gracias por interesarte en el blog. Saludos Txell y Lluís.