dilluns, 17 d’agost del 2009

Triatló internacional de Salitja

I el diumenge a la tarda vam participar al triatló de Salitja, aquest any a la tarda, un xic menys de participants que l'any anterior però igual d'atratiu o més, ja que aquest any vam fer més metres nedant.
Tres series de 7 persones, més una de 10 (infantil) en la qual va debutar la Martina Juncà. Primer 10 piscines uns 200m., després 4km de ciclisme, i per acavar quant el cor et va a més de 190 p.p. 2km. corrents per camins de les afores del poble.
La Txell també hi va participar, sortint primera de l'aigua amb uns 10 metres d'avantatge a en Dani i a 20 metres d'en Juan, i a més de 45 de mi, que va aguantar fins gairebé a la meitat del circuit ciclista, allà la van caçà els dos "màquines", pimer en Dani i tot seguit en Juan, i a la tornada jo també hi vaig ser, després en la part de runn, tant jo, com en Daniel, i la Txell vam agafar un trencant que no era i ens varem equivocar, però no passa res, és un triatló de festa i es tracte de participar, donar soport al poble i donar a coneixer aquest fabulós esport.

















































2 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca el poble de Salitja!!!!!

Com més petit més ben parit!!!

Cada any ens ho passem milloor!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Vina ha soperar el record. Triatlo sprint ha sako..... 20 minuts a fondo si estas fort si no 40.