dilluns, 7 de setembre del 2009

Tiathlon d'Auch (França)

"GIRONINS EN EL MÓN"

El divendres a les tres de la tarda sortiem cap a Auch, en Llorenç, l'Albert, la Txell, l'Esther i jo, allà haviem quedat amb tres cracs del Castellfollit i en Pontano, per participar al triatló, en Pol i el Pontano ferien l'olimpic, i la Txell, en Llorenç, en Bonilla, en Genis i jo feriem l'sprint, un cop dins del pavelló per recollir els dorsals, els jutges francesos no van deixar participar a en Genis ja que segons ells, amb 15 anys a França no es pot participar, ( es injust, ja que segur que hagués pujat al podi, aquest nano es un crac).

Triathlon sprint:
L'aigua del riu semblava cafè amb llet "eecs" i a més el primer cayak va girar una boia abans així que en el 1er. sector, només es van fer uns 600 m., les dos transicions molt llargues, cada una de més de 400m., el cicuit ciclista: l'esfalt dolentissím, prohibit xupar roda, els primers 12km. tot ple de tobogans impressionants, i els últims 8km. un fals planer que picava a pujada tota l'estona, i a més el tercer tram no eren 5km., si no que eren més, tot això va perjudicar molt a la Txell i em va beneficiar a mi, que vaig acabar guanyant a tots els companys Gironins que hi participaven.

Triathlon Olimpic:
Premis en metàlic per els 10 primers classificats.
En Francisco Pontano hagués quedat segurament segon, però un error d'ell en el sector ciclista, (es va perdre i va fer 5km. de més), va fer que acabes 9è, i en Pol Recober del Castellfollit va acabar en la 12ª posició, fent un gran triatló.


























































































































































































































1 comentari:

Anònim ha dit...

Electrical muscle stimulation is employed to make the muscle tissue agreement.
Putting Orthotics in your sneakers will simplicity the tension in your again
and minimize the agony.

Feel free to surf to my blog flex mini