dimarts, 17 d’agost del 2010

Travessa de Blanes i Marxa btt els boscos de Lloret de Mar

Hem sortit de casa a les 8 del matí tots per participar la Txell a la travessa de Blanes i aprofitant el viatge jo a la btt de Lloret que feia 5 anys que no hi participava.
Uns 220 participants dels quals una cinquentena han tingut de ser atesos a la creu roja per picades de maduses.
La txell a quedat segona femenina amb picada a la cara incluida (pero no ha estat res).


















Una excel·lent organització ha fet que, un cop més, més de tres-cents bikers gaudíssim d'un gran circuit de btt i d'una jornada divertida. Cristian Collados ha guanyat la 6a edició de la boscos de Lloret 2010 per davant de l'Adrià Valls (2on) i Diego Nicolas Herrera (3er)
He arribat molt just de temps per inscriurem i preparar la bici, no he pogut escalfar gens i tampoc he pogut colocar-me  be per la sortida, i per agafar un bon lloc i no quedar embussat al primer corriol, he tingut d' apretar bastan en els primers 2km.
Un recorregut molt puja i baixa, però preciós, hem pujat inicialment 100m de desnivell que hem baixat de seguida per un corriol maquíssim, hem seguit per bosc fent puja i baixa, al arribar adalt de tot del circuit hem fet un bucle i seguidament hem pujant de nou...al baixar hem entrat a un circuit de motocross amb salts (guapissim) i una baixada que treu el "singlot". Hem entrat en un antic camp de golf i ja hem pres direcció de nou al corriol que ja hem fet a la primera baixada, en arribar en aquest punt més o menys al km.23 ja no podia més he afoixat molt saben que ja arribava la part final i he pagat l'esforç del principi fins arribar a meta....classificacions:
http://www.cclloretdemar.com/
CLASSIFICACIO+GENERAL+BOSCOS+2010 (2).xl[...]

1 comentari:

Anònim ha dit...

Yo tambien e participado en esta marxa,y la verdad cada año se superan.Enorabuena al club