dissabte, 5 de novembre del 2011

PRIMER ROADBOOK BTT "ELS BANDOLERS"


El dia de Tot Sans varen fer el 1er roadbook BTT dels bandolers, sortida des de el pavelló de Fontajau i direcció cap a Sant Gregori, Vall del Llèmana, Taialà, Sant Medir, Can Murtra, en fi molt bonic, ràpid i entretingut, sense rampes infernals, ni trialeres mortals, apte per a tots els nivells, i a més el temps va acompanyar. Es podia participar sol o per equips de 2, 3, 4 bikers, i consistia en seguir un llibre amb vinyetes en forma de dibuixos i explicacions que molt ben dibuixat t'indiquen en tot moment el camí que has de seguir per no etivocar-te i a més has de marcar aquest llibre en unes fites que estan en uns llocs que et fan passar per correvorar que vas bé i no has fet trampa.

Jo al final vaig participar en solitari, ja que en Genís va marxar cap el seu poble a visitar la familia. Sol és més complicat ja que has de mirar el llibre, siguir el mapa, mirar en tot moment el km., vigilar de no caure mentres intentes seguir les indicacions escrites en el roadbok, etc...
En fi ho recomano a tothom amb ganes de passar 2-3h. divertides i diferents.
Al final 14ena posició de 66 equips.
Felicitar a la Organització per tot el que representa organitzar amb èxit una prova d'aquestes característiques, només han de millorar un aspecta, com a la majoria de proves, és el preu 19€ es excessiu.
Crec que esta molt bé pagar una assegurança de dia de 5 €,  però si ja en tens una de una altra federació, no s'hauria de pagar cap altre, des de aquest meu punt de vista llenço un crit a la federació catalana de ciclisme que d'una vegada per totes no vagin tant de cares a la pela (€) i que mirin una mica més per l'esportista que ja paga una assegurança.