dissabte, 27 de juny del 2009

LA RATPENAT 2009

Aquest any buscant buscant per internet, vaig trobar una marxa btt nocturna a Roses, per la nit del divendres a dissabte, i vaig decidir d'anar-hi, ( acertada desició). Poso llum al casc, i al manillar, i maquina cap a Roses.
Es tractava de fer 44 Qm.
Sopar a les 22h. a Roses (tot organitzat i incluit en el preu de l'inscripció per l'organització per 30€) i sortir a 00:30 direcció Cadaqués, per les pistes del P N del Cap de Creus, després Port Lligat, i per ser a les 5:30h. de la matinada al Cap de Creus per veura sortir el sol, i tornar a Cadaqués per el GR, tot neutralitzat i amb habituallaments super complerts cada 9- 10Qm. amb cremat incluit cap a les 2:00h., i xocolata amb melindros a les 8h. del matí a Cadaqués, carregar la bici a un trailer, i nosaltres agafar a les 9h. un vaixell turístic amb capacitat per a 150 bikers. Ruta turística pel nord de la Costa Brava, impressionant vistes desde l'aigua, arribada al port de Roses i la bicicleta ja preparada, i a més un mallot guapíssim de regal.

Felicitats a tota l'organització.

Impressionant la fila que fan 150 bicis pujant muntanya amunt de nit a la matinada, cadascu amb els seus fanals, veureu per creureu.




















Sorpresa, pensava que no coneixaria a ningú, i el món és molt petit.
Martí Agustí, Jordi Palli, Marc Carreras, i jo
a més en Pablo de la T., i en J. Valls entre d'altres.
Reportatge de la ratpenat 2009 al dijous 2 de juliol al canal 33 a temps d'aventura a les 22:10h