dimarts, 30 de març del 2010

DUATLÓ SANT JOAN LES ABADESSES





















El dissabte passat dia 27 de març a la tarda varem participar le Txell i jo al duatló de Sant Joan les Abedesses, la txell va participar-hi tot fent així els seus duatlons d'entrenament per les triatlóns que ja s'acosten.
I jo el matí hem va tocar treballar fins les 13h., després tot seguit agafarem el cotxe i cap a Sant Joan.

diumenge, 21 de març del 2010

DUATLÓ CASTELLFOLLIT DE LA ROCA






















Després de molts de dies sense escriure al blogg per falta de temps avui tinc una estona per fer-ho.
Pero no per aixó hem estat parats ( jo sí, jeje,)
Que dur que es tornar a treballar, ja no me'n recordava.

La Txell a participat a dos competicions de natació una a Torelló, i l'altra a Vic participant a 50 i 100 lliures, 200 esquena i 200 lluires i 4x100 estils (que ella va nedar 100 papallona) i manté en tot els temps de l'any passat

El diumenge varem participar la Txell i jo a la duatló de Castellfollit, sempre que podem anem a donar soport en tot el que podem assistir a la gent de Castellfollit, ja fa molts anys que ens coneixem tants com 13 anys i que per molts anys duri aquesta amistat, són molt bona gent tots.

Els entrenos de la Txell a la Blume estan molt centrats amb la natació, peró sense deixar les altres disciplines. Tot i que esta un xic lesionada de la tibia dreta desde ja fa tres setmanes, ella continua entrenant ciclisme i natació.

La duatló de Castellfollit és de les durilles que es fan per aquí per el seu exigent sector ciclista, per això quant hem va dir que la volia fer vaig flipar i jo també m'hi vaig apuntar.
Tot i que en el sector de runn l'hi feia mal la tibia, va aguantar be i en el sector ciclista que jo hem pensava que llenceria la bici, hem va deixar de pedra i es va presentar a Castellfollit tan fresca i tan contenta.
En quant a mi "no coments", sense entrenament no sóc ningú, i avui tot són agulletes.







dimecres, 3 de març del 2010

ENTRENAMENTS MES DE FEBRER

ENTRENAMENTS MES DE FEBRER:


MERITXELL:

NATACIÓ----79900 m.

CICLISME------154 km.

RUNN------------60 km.



ENTRENAMENTS MÉS DE FEBRER:

SITO:

NATACIÓ----------0 m.

CICLISME BTT---0 km.

CICLISME-------45 km.

RUNN-------------45 km.