dimecres, 25 d’agost del 2010

4ª cursa de btt "Pas dels lladres"

El dissabte vaig participar a una marxa-cursa a on no podia faltar ja que he estat a totes les edicions. Aquest any erem uns 75 bikers
Durissima marxa de 45 km. i 1932m. de desnivell acomulat passant per la falda del puigmal a 2540m. d'altitud.
Portava la camara per fer fotos de les impresionats vistes però en marxa sobre la bici vaig tocar algun botó i no vaig poder fer cap, aixó, acompanyat de dos punxades a la roda devantera i consequent caiguda a uns 50km./h. vaig perdre molt de temps.
Tot i aixó acompanyat de l'Arnau de Sant Pere de Torelló que ens vam ajudar l'un a l'altre en varies ocasions, encara vam entrar en la 30ª possició amb un temps de 4h30m. peró mes de 45m. de parada.
Si teniu oportunitat l'any quebe no hi podeu faltar
A! de regal hi hi un maillot
























dimarts, 17 d’agost del 2010

Travessa de Blanes i Marxa btt els boscos de Lloret de Mar

Hem sortit de casa a les 8 del matí tots per participar la Txell a la travessa de Blanes i aprofitant el viatge jo a la btt de Lloret que feia 5 anys que no hi participava.
Uns 220 participants dels quals una cinquentena han tingut de ser atesos a la creu roja per picades de maduses.
La txell a quedat segona femenina amb picada a la cara incluida (pero no ha estat res).


















Una excel·lent organització ha fet que, un cop més, més de tres-cents bikers gaudíssim d'un gran circuit de btt i d'una jornada divertida. Cristian Collados ha guanyat la 6a edició de la boscos de Lloret 2010 per davant de l'Adrià Valls (2on) i Diego Nicolas Herrera (3er)
He arribat molt just de temps per inscriurem i preparar la bici, no he pogut escalfar gens i tampoc he pogut colocar-me  be per la sortida, i per agafar un bon lloc i no quedar embussat al primer corriol, he tingut d' apretar bastan en els primers 2km.
Un recorregut molt puja i baixa, però preciós, hem pujat inicialment 100m de desnivell que hem baixat de seguida per un corriol maquíssim, hem seguit per bosc fent puja i baixa, al arribar adalt de tot del circuit hem fet un bucle i seguidament hem pujant de nou...al baixar hem entrat a un circuit de motocross amb salts (guapissim) i una baixada que treu el "singlot". Hem entrat en un antic camp de golf i ja hem pres direcció de nou al corriol que ja hem fet a la primera baixada, en arribar en aquest punt més o menys al km.23 ja no podia més he afoixat molt saben que ja arribava la part final i he pagat l'esforç del principi fins arribar a meta....classificacions:
http://www.cclloretdemar.com/
CLASSIFICACIO+GENERAL+BOSCOS+2010 (2).xl[...]

dilluns, 16 d’agost del 2010

Copa del Rey de triatló A Coruña 2010

El cap de setmana passat la Txell va participar al triatló per equips amb tres companyes més del Reus Ploms, tipus contra relotge que es va celebrar a A Corunya.
El dissabte es llebaven a les 5:00 del matí i sortien cap A Corunya juntament amb 5 nois del club per competir el diumenge al matí.
Resultats molt bons els nois 5ens. i les noies 6enes.
Una altra modalitat de triatló on la Txell no havia posat en practica mai.
La sortida un equip cada tres minuts, mínim 4 integrans màxim 6, s'ha d'anar sempre junts menys a la arribada final que conta el temps del quart participant ( això vol dir que si son 6, doncs 2 es poden quedar en el sector de correr més enrdarrerits) però aquest no va poder ser el cas, ja que en el equip de noies només eren 4.
Al ser 4 també implica que en la bici tampoc poden fer tants relleus, per lo tant es cansen mes que un equip de 6.

No tinc cap fotografia.

dijous, 5 d’agost del 2010

CAMPIONAT D'ESPANYA DE TRIATLO PER RELLEUS (VALLADOLID)










































Divendres 30 de juliol a la tarda marxavem tota la familia cap a Valladolid, a on la Txell estava convocada per ajudar el seu equip el Reus. Un triatló sprint per relleus curiós i bonic, el qual consistia en realitzar 300 metres a nado, 8 km ciclisme i dos runn, passar el relleu a la companya de club la qual a de fer les mateixes distàncies avans dites i aquesta passar el relleu a la tercera i última triatleta de club que realitza el mateix i posteriorment l´entrada a meta. Desde la direcció del club varen decidir la Txell primera, la Cristina Prat segona i la Montse Martinez tercera. La Txell va fer la sortida inicial sortint 9ª aigua, entrant 7ª bici i perdent 6 posicions al tram de corre va entrar 13ª. En el tram de corre i va haver alguns clubs que van retallar per mal marcatge o confusió gran part del sector suposadament deuen estar desqualificats. La Cristina Prat durant tot el seu relleu va adelentar a quatre equips passant l'últim relleu a la Montse a la 9ª posició i així la Montse en la seva participació va avançar a tres clubs més i va deixar al CN Reus Ploms en sisena posició final de 27 equips que varen finalitzar. S'ha de dir que quan es va començar aquest triatló hi havien 40º a la sombra i una sequetat molt important.  Tot seguit de les noies varen fer els relleus de nois els quals els nois del CN Reus Ploms varen quedar 14ens de 65 equips finalitzats. El diumenge varen fer un triatló sprint classificatori pels campionats d'Espanya èlit que ens varem quedar a veure'l i que el va guanyar el Miguel Ángel Fidalgo company d'entrenament a la Blume del campió del món junior Mario Mola.

ENTRENAMENTS DE JUNY I JULIOL

TXELL:


METRES D'ENTRENAMENT NATACIÓ ACUMULATS ANY 2010-------466.300m.

KM. D'ENTRENAMENT CICLISME ACUMULATS ANY 2010-------------1814Km.

KM. D'ENTRENAMENT RUNN ACUMULATS ANY 2010-------------------279Km.


MES DE JUNY I JULIOL TXELL

NATACIÓ--------------100.000m.

CICLISME---------------603Km.

ATLETISME--------------62Km.


JO

NATACIÓ------------------1500m.

BTT-----------------------125Km.

CICLISME----------------342Km.

ATLETISME--------------35Km.