dilluns, 4 de maig del 2009

XIV TRIATLÓ CIUTAT DEL PRAT - VALBUENA

El diumenge va ser espectacular, la Txell va pendre part al triatló del Prat,
Un dia radiant, un sol molt calent, l´aigua freda pero super calmada,
Més de 400 triatletes es van inscriure a la prova, fent dos sortides per prevenir problemes.
La Txell va sortir a la segona sortida, sortin de l´aigua la 1ª dona absoluta i el 9 è millor temps del primer sector entre homes i dones, (es nota que es nedadora) després a la transició es va preocupar d´anar comode (es va possar mitjons, cabell recollit) i a fer 3 voltes en un tram ple de rotondes, tot son Qm. en bici i per anar agafant confiança, tot va be.
Després el tercer sector molta calor i anar fent.
Posició 260, temps final 01:17:10, natació-10:39, ciclisme-41:58, atletisme-24:33

Poso un tall de la crònica de la Federació Catalana de Triatló:

Les fémines van participar en una segona sèrie que va estar dominada pel club Natació Reus Ploms, copant les tres places del podium Montserrat Martínez, Emilia Antille i Eulalia Vidal. Meritxell Figueres (Triatló Girona - Costa Brava), Mireia Roca (C.N. Vic - ETB) i Sheila Brillas (C.N. Mataró) van ser les millors nedadores sent superades per les noies del Ploms en la primera de les 3 voltes del recorregut ciclista.